Aizmirsu paroli

E-pasts

Noslēdzies 2022. gada Latvijas čempionāts spiešanā guļus uz atkārtojumu skaitu

06.06.2022

Jūnija pirmajā sestdienā Madonā pilsētas svētku ietvaros lieliskā gaisotnē norisinājās Latvijas čempionāts spiešanā guļus uz atkārtojumu skaitu.

Sacensībās piedalījās115 sportisti no 21 sporta kluba un pašvaldības. Sacensību gaitā tika piedzīvots ne viens vien pārsteigums, kad šī tipa sacensību debitanti nokļuva uz goda pjedestāla augstākā pakāpiena, atbīdot ierastus favorītus. Absolūto dominanci sieviešu un vīriešu grupu konkurencē demonstrēja sportisti no Rīgas Powerlab kluba – Svetlana Svjatnaja un Marats Damlamajans ar uzspiestām 86 un 33 reizēm. Jāpiemin, ka starp visu vecumu kungiem, augstāko rezultātu sasniedza Sergejs Cviguns no Rembates S/K ar uzspiestām 36 reizēm.

Komandu vērtējumā dominēja Latvijas pauerliftinga dzimtenes – Jelgavas Apolona kluba izlase, aiz sevis atstājot Rembates S/K un Jēkabpils SC komandas.

Latvijas rekordus laboja Sergejs Burīlovs un Dzintars Roga (Bauska), Dainis Reinholds (Aizkraukles SC), Iveta Ratniece, Olga Miglāne un Nataša Ņikitina (Jēkabpils SC), Edīte Ķeņģe (Apolons).