Aizmirsu paroli

E-pasts

2023. gada Latvijas izlase

05.01.2023

Apstiprināta 2023. gada Latvijas izlase.

2023. gadā 27 Latvijas sportisti gatavojas piedalīties 10 Eiropas un Pasaules čempionātos/ sacensībās.

LPF informē, ka:

  • Visiem izlases sportistiem jāievēro LPF izlases un izlases formas tērpa lietošanas nolikumi.
  • Esamība Latvijas izlasē neuzliek par pienākumu obligāti piedalīties plānotajos starptautiskajos mačos. Sportista pienākums ir vien savlaicīgi, vismaz 70 dienas pirms plānotajām sacensībām informēt LPF, gadījumā ja nevēlas startēt starptautiskajās sacensībās.
  • Jāiepazīstas ar starptautisko sacensību nolikumiem EPF vai IPF mājas lapās.
  • Sportistiem, kuri to vēl nav izdarījuši OBLIGĀTI jāiesūta pases tipa fotogrāfija (portrets uz vienkrāsaina fona, foto izmērs – vismaz 2000 pikseļi pa garāko malu) un online antidopinga apmācibas ADEL sertifikāts LPF Izlases trenerim Mārtiņam Lielupam. Vairāk info par ADEL šeit.
  • Vismaz 70 dienas pirms plānoto sacensību sākuma jāsazinās ar LPF Izlases treneri Mārtiņu Lielupu, informējot par savu dalību/ atsaucot savu dalību. LPF atgādina, ka IPF noteikumi liedz piedalīties starptautiskajās sacensībās, ja dalība nav pieteikta, iesūtīta ATBILSTOŠA fotogrāfija un ADEL sertifikāts vismaz 60 dienas pirms sacensībām. Līdz ar savu dalību jāapstiprina arī trenera/ medicīnas personāla, tuvinieku vēlme doties uz šīm sacensībām. Par izlases formas tērpa nepieciešamību arī jāinformē LPF Izlases treneris.
  • Mēnesi pirms plānoto sacensību sākuma vēlreiz jāsazinās ar LPF Izlases treneri Mārtiņu Lielupu, apstiprinot savu un pavadošā personāla dalību. IPF noteikumi paredz fināla pieteikumu ne vēlāk kā 21 dienas pirms sacensībām. Mainīt svara kategoriju/ grupu pēc šī termiņa nav iespējams. Nepieciešams norādīt sacensību viesnīcas rezervēšanas datumus/ prasības. IPF noteikumi liedz sacensībās dalību, ja netiek izmantoti oficiālās sacensībus viesnīcas pakalpojumi LĪDZ savam startam. Par viesnīcas un apdrošināšanas apmaksu jāsazinās ar LPF vadītāju Andreju Rožlapu. Sacensību dalības un viesnīcu rēķinus starptautiskajām sacensībām LPF apmaksā centralizēti līdz ar fināla pieteikumu. Dalības atsaukšana pēc fināla pieteikuma nozīmē, ka LPF dalībniekam pieprasīs regresa kārtībā atmaksāt dalības un viesnīcas izdevumus.
  • Ņemot vērā starptautisko sacensību ilgumu un uzturēšanās izmaksas, LPF neparedz kolektīvu došanos uz starptautiskajām sacensībām. Transporta plānošana notiek pēc pašu dalībnieku iniciatīvas.
  • Jebkādu izmaiņu gadījumā nekavējoties informēt LPF Izlases treneri Mārtiņu Lielupu.