Aizmirsu paroli

E-pasts

2024. gada sacensību kalendāra projekts un starptautiskās izlases projekts

05.12.2023

LPF ir apkopojusi sacensību un starptautiskās izlases pieteikumus, kas saņemti līdz noteiktajam termiņam, 01. decembrim.

Plānotais 2024. gada sacensību kalendārs. Sacensību kalendārā pagaidām nav iekļautas dažādas tautas un reģionālās, kā arī iekšējās sacensības. Sacensību kalendārs nav galīgs, tajā iespējamas izmaiņas. Kalendārs tiks apstiprināts LPF valdes sēdē, 16.12. Jelgavā.

Starptautiskās izlases saņemto pieteikumu apkopojums. Izlases sarkastā nav iekļauti potenciālie SELL studentu spēļu dalībnieki, kuriem ir atsevišķa kvalifikācijas kārtība. Izlases araksts nav galīgs, tajā iespējamas izmaiņas. Latvijas izlase tiks apstiprināta LPF valdes sēdē, 16.12. Jelgavā.

LPF atgādina ka:

  • visiem starptautiskās izlases dalībniekiem, lai viņus varētu pieteikt, nepieciešams veikt ADEL apmācību, aizpildīt Antidopinga līgumu, kā arī iesūtīt atbilstošu foto.
  • visiem starptautiskās izlases dalībnieku treneriem, lai viņus varētu pieteikt, nepieciešams veikt ADEL apmācību, kā arī būs jāapmaksā IPF jaunieviestā 50 EUR trenera nodeva
  • starptautiskais pieteikums Eiropas veterānu čempionāta dalībniekiem jāveic jau tuvākās nedēļas laikā