Aizmirsu paroli

E-pasts

Jaunumi sacensību pieteikšanās sistēmā!

18.01.2023

Jauns gads sācies arī ar jaunumiem sacensību pieteikšanās sistēmā.

Pirmo jaunumu, iespējams, esat jau pamanījuši iepriekšējā gada nogalē – iespēju pieteikt savus sportistus tikai konkrēto sacensību atbilstošai vecuma grupai un dzimumam, tā mēs cenšamies samazināt cilvēciskās kļudas piesakot dalībniekus.

Otrais jaunums būs sākot no šī gada pirmā Latvijas Kausa posma – Bauskas novada čempionāta spiešanā guļus. Esam pastrādājuši, pie iespējas pieteikties un saņemt rēķinu sacensību dalības maksai, licences maksai un dopinga maksai, jau reģistrējot dalībniekus sacensībām. Tā mēs turpinam optimizēt nepieciešamo cilvēkresursu skaitu un administratīvo slogu.

To iespējams veikt kluba pārstāvim piesakot dalībniekus sacensībām kā parādīts pievienotajā attēlā. Pateicoties sacensību programmatūrai arī informācijai par dalībnieka licences maksu vajadzētu būt precīzai, jo tā tiek atjaunota pēc katrām sacensībām.

Lai varētu ģenerēt pareizi rēķinus, lūgums pārliecināties, ka sadaļā Mani sportisti ir norādīti pareizi rekvizīti un e-pasts rēķinu saņemšanai. Ja nav redzami rekvizīti un e-pasts rēķiniem lūgums tos atsūtīt norādītā piemēra formā federācijas sekretāram uz e-pastu [email protected]

Rēķini tiks uzģenerēti un automātiski nosūtīti uz norādīto e-pasta adresi ar norādītajiem rekvizītiem pēc norādīto sacensību gala pieteikumu beigu termiņa.

Kā jau jaunai sistēmai – var gadīties kļūmes izstrādes gaitā un lūgums būt saprotošiem un iecietīgiem! Mēs labprāt uzklausīsim Jūsu ieteikumus uzlabojumiem!